











عکس ها
4000+ آیتم
شنیداری
1000 آیتم
گرافیک
5000+ آیتم
قالب ها
2000+ آیتم
- همه
- عکس
- شنیداری
- گرافیک
- قالب ها
آموزش آنلاین دوره جامع کسب درآمد دلاری
700,000 توماندوره جامع کسب درآمد دلاری
700,000 تومانآموزش آنلاین دوره جامع کسب درآمد دلاری
دوره جامع کسب درآمد دلاری
مشاوره سرمایه گذاری به صورت مستقیم با مهندس مهدی تهرانی

1. ایده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی
2. طرح اولیه
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی
3. انجام کار
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی

[mc4wp_form id=”74″]
اتریوم ۲ چیست ؟
-
ارسال شده توسط
ramznega_adminn
- 0 دیدگاهها
اتریوم ۲ چیست و چرا یک بهروزرسانی مهم محسوب میشود؟
مقدمه (اتریوم ۲ )
سالها از ابداع اتریوم 2 و ارائه ایدۀ اولیه آن میگذرد و به زودی قرار است به صورت عمومی منتشر شود. اما مزایای اصلی این شبکه جدید چیست؟ سؤال این است که اتریوم 2 چگونه کار میکند؟ این راهنما همۀ موارد لازم را برای آشنایی با این مرحله مهم در تکامل شبکه بلاکچین، به شما خواهد گفت.
اتریوم 2 چیست؟
دوره آموزش ترید ارزهای دیجیتال
با دریافت و مشاهده دوره آموزش ارزهای دیجیتال، به دنیای جذاب و پرسود رمز ارزها وارد شوید.
اتریوم 2 همانطور که از نامش پیدا است، بلاکچین جدید اتریوم است. اتریوم 2 به این دلیل ایجاد شده است که اصطکاکهای شبکه اتریوم را کاهش دهد و دومین رمزارز بزرگ جهان را به ثبات بیشتری برساند. به همین دلیل از اهمیت ویژهای برخوردار است.
یک تفاوت بزرگ که با انتشار اتریوم 2 شاهد آن خواهیم بود، دور شدن از الگوریتم اثبات کار (Proof-of-Work) است؛ یعنی سازوکاری که در بیتکوین هم از آن استفاده میشود. در شبکه جدید، الگوریتم اثبات کار منسوخ خواهد شد و به جای آن، کانون توجه به سمت الگوریتم اثبات سهام (Proof of Stake) تغییر پیدا کرده است. اعتبارسنجی تراکنشها در این بلاکچین، دیگر منوط به توان محاسباتی شبکه نخواهد بود. طرفداران آن معتقدند که این ارتقاء، در نهایت اتریوم 2 را ایمنتر خواهد کرد.
مزیت عمده دیگر، کاهش برق مصرفی برای ماینرها است که در شبکه بیت کوین شاهد آن هستیم. در اتریوم 2 بواسطه استفاده از گواه اثبات سهام، نیازی به سخت افزار پردازنده (ماینر) با سرعت بسیار بالا نیست. در نتیجه مصرف برق شبکه بسیار کاهش پیدا میکند.

انتظار میرود که نسخه دوم شبکه اتریوم ظرفیت بسیار زیادی را ارائه دهد. این در نهایت بدین معنی است که میتواند تراکنشهای بیشتری را در هر ثانیه تایید کند.
با افزایش مداوم تقاضا، تأکید بر مقیاسپذیری گامی مهم در اطمینان از عملکرد مناسب شبکه و کاهش رویدادهای مخرب آتی خواهد بود. این کار از طریق زنجیرههای شارد انجام میشود، که به جای پردازش پیاپی تراکنشها، امکان پردازش همزمان را فراهم میکند. شرکت فناوری بلاکچین کانسنسیس در این مورد بیان کرده است که:
هر زنجیره شارد مشابه با افزودن یک لاین دیگر به یک بزرگراه چندلاینه است. لاینهای بیشتر و پردازش موازی منجر به افزایش راندمان بسیار بیشتری میشود.
اتریوم 2 چه زمانی منتشر خواهد شد؟
ذکر این نکته الزامی است که نسخه دوم شبکه اتریوم یک شبه به طور کامل پدیدار نخواهد شد، بلکه به تدریج و در سه مرحله عرضه میگردد.
اول از همه، مرحله 0 را داریم که طبق برخی نظرات برای سال 2020 زمانبندی شده است. این مرحله امکان فعالسازی سازوکار جامع الگوریتم اثبات سهام در کنار الگوریتم اثبات کار را فراهم میکند و مانع ایجاد اختلال در هنگام انتقال از شبکه اتریوم 1 به شبکه اتریوم 2 میشود. به این مرحله «بیکن چین» گفته میشود. در مراحل اولیه معرفی اتریوم 2، استخراج به صورت عادی نیز ادامه خواهد یافت.a

شاید بهتر باشد تا سال 2021 منتظر بمانیم تا پیادهسازی زنجیرههای شارد (Shard Chains) آغاز شود و مرحله 1 یعنی آغاز کاری که مدتها منتظر آن بودیم را ببینیم. در توضیحی ساده و نسبتاً خوب، این فرآیند را با تقسیم شبکه اتریوم به 64 زنجیره مقایسه میکنند که ظرفیت شبکه را به طرز چشمگیری افزایش میدهد. مرحله 2 ممکن است در سال 2022 آغاز شود که باعث امکان انجام انتقالهای شارد و توانایی ساخت برنامههای کاربردی خواهد شد.
در نهایت، اتریوم 1.0 جذب شبکه اتریوم 2.0 خواهد شد؛ یعنی فرآیند اثبات کار را میتوان یک بار و برای همیشه کنار گذاشت.
استیکینگ اتریوم 2 چیست؟
الگوریتم اثبات سهام به دنبال ایجاد تغییرات بزرگی در نحوه پردازش تراکنشها است. برخلاف سازوکار اثبات کار، تأییدکنندگان هر تراکنش به منظور مشارکت در الگوریتم اثبات سهام، نیازی به مقادیر نامعقول توان محاسباتی ندارند و استفاده از یک لپتاپ معمولی هم کافی خواهد بود.
وقتی زمان ایجاد بلوک بعدی در بلاکچین اتریوم 2 برسد، تأییدکنندۀ تراکنش به طور تصادفی انتخاب خواهد شد و در صورت تأیید موفق یک بلوک جدید، نود (Node) مسئول این کار، پاداش خود را خواهد گرفت (منظور از نود، کسی است که تراکنش را تأیید میکند و بخشی از شبکه است). این رویکرد، توانایی ایمنسازی بیشتر شبکه را دارد؛ چون افرادی که قصد آسیب رساندن به بلاکچین را داشته باشند، سپرده خود را نیز از دست خواهند داد. اگر شما نمیخواهید یک تأییدکننده (نود) باشید، آنگاه تعداد زیادی از سایر مالکین سهام (staking providers) در این شبکه هستند که این کار را انجام خواهند داد. اتریوم 2
اتریوم 2 را از کجا بخریم؟
افراد زیادی مشتاقاند که بدانند قیمت اتریوم 2 چقدر خواهد بود. این مطلب که انتشار شبکه جدید اتریوم میتواند ارزش دومین رمزارز بزرگ جهان را افزایش دهد، صحیح است؛ اما ارتقای شبکه اتریوم منجر به تولید کوین با برند جدیدی نخواهد شد.
افرادی که مالک اتریوم هستند، تحت تأثیر انتشار نسخه 2 شبکه اتریوم قرار نمیگیرند و داراییهای آنها در نهایت به بلاکچین جدید منتقل خواهد شد.

اتریوم 2 چه زمانی منتشر خواهد شد؟
این سؤالی است که این روزها توسط خیلیها پرسیده میشود. قرار بود مرحله 0 اجرای نسخه دوم از شبکه اتریوم در ژانویه سال 2020 راهاندازی شود، اما انتشار شبکه اصلی چندین بار به تعویق افتاده است. علت آن تا حدودی مربوط به تغییرات لحظه آخری در طراحی فنی شبکه بوده است. نیازی به ذکر این مطلب نیست که آزمونهای استرس نیز باید انجام شوند.
ویتالیک بوترین بنیانگذار شبکه اتریوم مطمئن است که اتریوم 2 تا پایان سال جاری اجرا خواهد شد، اما سایر توسعهدهندگان به این جدول زمانی چندان خوشبین نیستند. اجرای صحیح فرآیند، از سرمایهگذاریهای صورت گرفته روی اتریوم و تعداد افرادی که به زیرساختهای آن اعتماد دارند، چیزی کم ندارد.
اتریوم 2
چرا اتریوم 2 اهمیت دارد؟
اکثر توسعهدهندگان برای ساخت اپلیکیشنهای غیرمتمرکز خود به نسخۀ جدید شبکه اتریوم اعتماد میکنند. همه چیزها، از بازیهای آنلاین گرفته تا خدمات مالی غیرمتمرکز، با استفاده از این بلاکچین ایجاد خواهند شد که به دلیل داشتن قابلیتهایی مثل قرارداد هوشمند از محبوبیت ویژهای برخوردار است. با افزایش پذیرش این برنامهها، سازگاری همزمان شبکۀ آن با تقاضای هزاران کاربر در سرتاسر جهان بسیار اهمیت دارد

قبلاً شاهد افزایش ارزش داراییهای شبکهای در پروتکلهایی مثل دیفای (DeFi) بودهایم؛ که به افراد اجازه دریافت منابع مالی با استفاده از رمزنگاری به عنوان وثیقه وام را میدهد. با توجه به سرعت پردازش فقط 15 تراکنش در هر ثانیه توسط بلاکچین فعلی، به وضوح مشخص است که فناوری موجود چندان پایدار نیست و در آینده کاربرد نخواهد داشت.
سخن پایانی
برخی بر این باورند که افزایش ظرفیت از طریق اتریوم 2 به ارزانتر شدن تراکنشها نیز کمک خواهد کرد. با نزدیکتر شدن به این بهبود شبکه، شاهد افزایش قابل توجه هزینههای تأیید تراکنشهای اتریوم بودهایم که برای ماینرها خبر خوبی بوده اما برای مصرفکنندگان پیام ناگواری دارد.
همچنین جالب است بدانید که با رونمایی از اتریوم 2، میزان عرضه اتریوم چگونه تغییر خواهد کرد. برخلاف بیتکوین که تعداد آن به 21 میلیون عدد محدود میشود، هیچ سقف نهایی در مورد میزان اتریوم موجود در بازار وجود ندارد. بوترین معتقد است که اتریوم پس از فعال شدن بلاکچین جدید، هر سال کمتر از قبل ایجاد خواهد شد. امروزه 7/4 میلیون اتریوم به صورت سالانه منتشر میشود، اما در آینده این مقدار میتواند به کمتر از 2 میلیون عدد در هر سال کاهش یابد.
هنگام ریزش بازار چه باید کرد ؟
-
ارسال شده توسط
ramznega_adminn
- 0 دیدگاهها
هنگام ریزش بازار چه باید کرد؟ سرمایهگذاری در بازار ارز دیجیتال را میتوان به یک ترن هوایی تشبیه کرد که بر روی ریل احساسات حرکت میکند. تاثیر نپذیرفتن از احساسات، حتی برای معاملهگران با تجربه و کارکشته هم بسیار دشوار است. رضا جعفری، یکی از کارشناسان مطرح بلاک چین در وبسایت هکرنون مطلبی در مورد کنترل احساسات در زمان سقوط بازار منتشر کرده است که متن کامل آن را در ادامه میخوانید.
اینکه در هنگام سقوط بازار باید چه کاری انجام دهید، به موقعیتی که در آن قرار دارید بستگی دارد. اگر در حال حاضر سرمایهگذاری کردهاید و شاهد این هستید که ارزش سرمایهتان روز به روز کمتر میشود، باید رفتار متفاوتی نسبت به حالتی که پول نقد در دست و بالتان است و به دنبال فرصت مناسبی برای سرمایهگذاری میگردید داشته باشید. اگر شما جزو افراد دسته دوم هستید باید بدانید که خیلی خوششانس هستید.
۱- در کف بخرید
اصطلاحی در بین معاملهگران و افراد فعال در حوزه خریدوفروش ارزهای دیجیتال وجود دارد که میگوید: «وقتی شدید میریزه بخر!».
خرید در زمانی که شیب نمودارهای بازار نزولی است و قیمتها کاهش زیادی پیدا کرده است، از سال ۲۰۰۹ تاکنون استراتژی برنده برای سرمایهگذاران بیت کوین بوده است. این یک مفهوم تازه نیست. مَثلی قدیمی در میان افراد فعال در امور مالی رایج است که میگوید؛ «زمانی که خون در خیابانها جاری شده، بخر!».
رویکرد سرمایهگذاری در ارز دیجیتال مانند خرید مواد غذایی است. شما به دنبال بهترین معامله هستید. وقتی شما برای خرید مواد غذایی میروید، میدانید که چه چیزی میخواهید و پیشزمینه و تصوری نیز از قیمت آن دارید.
مثلا اگر بخواهید در زمستان توت فرنگی بخرید، چون در فصل مناسب آن نیستید، قیمت آن ۲۰% بیشتر از حالت معمول آن است و ممکن است این موضوع شما را از خرید توت فرنگی منصرف کند.
سرمایهگذاری در بازار ارزهای دیجیتال مانند خرید کردن است
در ارز دیجیتال نیز شرایط مشابهی حاکم است. اگر فکر میکنید ارزی ارزشمند است و در آینده نیز باارزشتر خواهد شد، آن را بخرید. اما اگر گمان میکنید که در حال حاضر قیمت ارزی فراتر از ارزش واقعی آن است و یا این که بازار به گونهای پیش رفته که ارزش آن بیشتر از چیزی است که شما برای آن در نظر داشتید، اقدام به خرید نکنید.
مثلا قیمت یک سکه در طول دوره بازار صعودی از ۵ دلار به ۲۰ دلار افزایش میباید و زمانی که بازار میریزد، قیمتش تا ۱۰ دلار پایین میآید. این اتفاق را کاهشی از ۲۰ دلار تعبیر کنیم یا افزایشی از ۵ دلار؟
هر دوی این دیدگاهها درست است. قیمت سکه میتواند افزایش یا کاهش یابد، اما در این نقطه کف موقت خود را در ۱۰ دلار ایجاد کرده و پایینتر از این نرفته است. بنابراین احتمال اینکه دوباره به قیمت ۲۰ دلار و یا بالاتر برسد بیشتر است. اما در نهایت، بدترین چشمانداز ممکن برای من ۵ دلار خواهد بود و حالت بدون ضرر ۱۰ دلار است.
این مثال بسیار ساده است، اما باعث میشود که شما جان کلام را دریابید. در واقعیت، پارامترها و متغیرهای بسیار زیادی وجود دارد که شما باید هنگام سبک و سنگین کردن ریسک و پاداش آن را در نظر بگیرید.
هر چه مقالات بیشتری با عنوان «پایان بیت کوین» یا «مرگ بیت کوین» میبینید، باید بیشتر به سرمایهگذاری خود خوشبین و امیدوار شوید، چون نشان میدهد احتمالا کف قیمت هستیم یا در نزدیک آن قرار داریم. به اخبار توجه نکنید. به عنوان مثال، چندی پیش CNBC درست در زمان اوج روند صعودی (ژانویه ۲۰۱۸)، پستی با عنوان «چگونه میتوان ریپل خرید» منتشر کرد. تقریبا بلافاصله پس از آن قیمت XRP تا ۵۰% سقوط کرد
۲- مطالعه کنید
جیم ران (Jim Rohn)، کارآفرین، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی در رابطه با اهمیت آموزش و مطالعه جمله معروفی دارد:
آموزش شما را زنده و جاودان خواهد کرد؛ خودآموزی به شما ثروت و مکنت میبخشد.
اگر شما از آن دست کسانی هستید که سرمایهگذاری کردهاید و حالا شاهد این هستید که پولتان کمتر و کمتر میشود و دارید ضرر میکنید، از این فرصت استفاده کنید و از اشتباهات خود درس بگیرید.
من نیز زمانی که با بازار نزولی مواجه شدم به یادگیری تحلیل تکنیکال روی آوردم و یک استراتژی سرمایهگذاری برای خود ایجاد کردم.
متاسفانه در آن برهه زمانی، من با پول نقد در دست منتظر نبودم که قیمت کفی بسازد و من در آن نقطه وارد بازار شوم. بلکه من پیش از شروع روند نزولی هر چه را که داشتم در ارز دیجیتال سرمایهگذاری کرده بودم. ارزش سرمایهی من در مدت زمان کوتاهی ۵۰% کاهش یافت. هر زمانی که وارد حساب کاربری صرافی خود میشدم، افسردگی و ناامیدی بر من مستولی میشد و حس میکردم یک احمق به تمام معنا هستم.
اما خیلی کلهشقتر از آن بودم که شکست و ضرر را بپذیرم. در نتیجه آغاز به یادگیری کردم، کاری که باید پیش از ورود به بازار انجام میدادم. ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است و هیچ وقت برای آموختن دیر نیست.
نمودارهای قیمتی را چک کنید و آغاز به یادگیری الگوهای مختلف کنید. برخی تحلیل تکنیکال را علمی ساختگی میدانند، اما من بر این عقیدهام که تحلیل تکنیکال در بازار ارزهای دیجیتال نسبت به بورس کاربرد بیشتری دارد.
الگوهای نمودار شمعی


شاید علت این تفاوت وضعیت احساسی حاکم بر بازار است. بازار بورس اصولا دارای معاملهگران و سرمایهگذارانی باتجربه است. اما بیشتر سرمایهگذاران ارز دیجیتال افرادی مبتدی و یا سرمایهگذار خرد هستند. در نتیجه زمانی که بازار دچار بیثباتی و نوسان میشود، مستعد این هستند که دچار فومو (ترس از دست دادن سود که خرید غیرمنطقی را در پی دارد) شوند.
سرمایهگذاران نهادی به تازگی و به تدریج ورود به بازار ارز دیجیتال را آغاز کردند. کمبود و عدم جاافتادگی ابزارها و منابع در دسترس در این فضا برای مشارکت سرمایهگذاریهای بزرگ حس میشود. همین امر سبب شده است که این بازار احساسات محور و بدون مانع رشد کند و همانطور که امروز نیز شاهدش هستیم تا این حد پرنوسان باشد.
تحلیل تکنیکال به روانشناسی وابسته است و تلاش میکند تا احتمالات مختلفی که ممکن است در هر نقطه از نمودار روی دهد را بررسی کند و دریابد. این رویکرد نوسانات بازار را بررسی میکند و سعی میکند که با استفاده از آن تحلیلی درست از وضعیت بازار ارائه دهد.
درک این نکته که تحلیل تکنیکال پیشبینی آینده نیست، از اهمیت بالایی برخوردار است. تحلیل تکنیکال در واقع دریافتن و سر درآوردن از تمام عواقب و پیامدهای احتمالی و آمادهسازی خود به بهترین نحو در صورت وقوع هر کدام از آنهاست. میتوان گفت تحلیل تکنیکال به نوعی مدیریت ریسک است.
به عنوان مثال؛ سعی نکنید که کف روند نزولی را دریابید تا پتانسیل کسب سود خود را افزایش دهید. در عوض منتظر تایید پایان روند نزولی باشید. این بدان معناست که شاید شما سود ناشی از افزایش قیمت اولیه را از دست دهید، اما در مقابل شما با ریسک کمتری وارد بازار شدید.
پیش از خرید هر چیزی، باید حداقل ۱ ماه نمودار آن را زیر نظر داشته باشید و بررسیاش کنید. کانالهایی که قیمت بین آنها در نوسان است را بشناسید، تاریخچه آن را بررسی کنید و ببینید که در گذشته چگونه به خبرهای مثبت و منفی واکنش نشان داده است.
وقتی که شما سکهای را شناسایی میکنید و فکر میکنید که سرمایهگذاری خوبی است:
⦁ نمودار را بررسی کنید.
⦁ نقطهای که به نظرتان برای ورود مناسب است را تشخیص دهید.
لیمیت اوردری برای خرید در آن نقطه تنظیم کنید.
⦁ اجازه بدهید سفارش شما کار خود را بکند و رهایش کنید.
باور کنید مرحله آخر، سختترین بخش ماجراست. یکی از بزرگترین مشکلات افراد در حوزهی خریدوفروش، پایبند ماندن به استراتژیشان است. آنها زمان زیادی را صرف میکنند تا نقطه ورود را پیدا کنند، اما زمانی که لیمیت اوردرشان را تنظیم میکنند، مینشینند و به آن نگاه میکنند تا سفارششان انجام شود. این ایده بسیار بدی است.
تلوزیونتان را روشن کنید، پلیاستیشن بازی کنید، یا هر کاری که دوست دارید انجام دهید و در کنار آن گوشه چشمی نیز به نمودارها داشته باشید تا خریدتان انجام شود. خیره ماندن به نمودار پس از اینکه سفارشتان را تنظیم کردید، این شرایط را فراهم میکند تا به خودتان اجازه دهید که در تصمیمتان مردد شوید و این به مثابه آن است که به پاشنه آشیلتان شلیک کنید.
پیدا کردن بهترین نقطه ورود، سختتر از چیزی است در اینجا به آن اشاره کردیم. بهتر است یک دوره تحلیل تکنیکال را بگذرانید یا خودتان به صورت خودآموز و با خواندن کتاب و تماشای ویدئوهای معتبری که در این زمینه وجود دارد به فراگیری آن بپردازید.
هفت مورد از ویرانگرترین اشتباهات در تحلیل
-
ارسال شده توسط
ramznega_adminn
- 0 دیدگاهها
تحلیل تکنیکال یکی از رایجترین روشهای تحلیل بازارهای مالی است. این نوع تحلیل را میتوان در هر نوع بازار مالی اعمال کرد و فرقی ندارد که این بازار مالی بازار بورس، طلا و یا ارزهای دیجیتال باشد. اگرچه یادگیری مفاهیم اولیه تحلیل تکنیکال راحت است، اما مهارت پیدا کردن و رسیدن به درجه استادی در این تحلیل دشوار است. وقتی که مهارت جدیدی را میآموزید، بسیار طبیعی است که در میانه راه اشتباه کنید. در فضای سرمایهگذاری و ترید، این اشتباهات در تحلیل تکنیکال خطرناک هستند و اگر از آنها درس نگیرید، به تدریج همه سرمایه خود را از دست خواهید داد؛ یادگیری از اشتباهات چیز خوبی است اما اصل بر آن است که تا آنجا که ممکن است از انجام اشتباه خودداری شود.
در این مقاله به معرفی ۷ مورد از رایجترین اشتباهات در تحلیل تکنیکال پرداخته میشود. اگر تازهکار هستید، بهتر است ابتدا به یادگیری مفاهیم اولیه این تحلیل بپردازید. حال ببینیم این اشتباهات رایجی که تریدرهای تازهکار انجام میدهند، کدامها هستند.

-1 حد ضرر یکی از مهمترین اشتباهات در تحلیل تکنیکال

متوقف کردن ضرر و گذاشتن حد ضرر (Stop Loss) در ترید و سرمایهگذاری بسیار اهمیت دارد. علیرغم این که چنین کاری بسیار ساده است، اما اشتباهات زیادی در این زمینه دیده میشود. حفظ سرمایه باید اولین اولویت برای هر سرمایهگذار و تریدر باشد ترید کار مخاطرهآمیزی است و اولین قدم در انجام آن بُرد نیست؛ بلکه جلوگیری از باخت است. به همین خاطر بهتر است که از وجوه کم شروع شود و یا حتی با اکانتهای دمو شروع شود و پولی را که با مشقت کسب کردهایم، به خطر نیاندازیم.
تنظیم حد ضرر منطقی ساده دارد و باید پوزیشن معاملاتی شما در نقطهای باطل شود و در آن نقطه به اشتباه خود اقرار کنید. اگر این نگرش را مورد استفاده قرار ندهید، در درازمدت با ضررهای سنگینی مواجه خواهید شد. یک ترید بد ممکن است به ضرر سبد سهام شما باشد و اگر آن را زود نبندید، تا حدود زیادی ارزش پورتفولیوی شما را پایین بیاورد.
2- ترید بیش از حد
اشتباه رایجی که بسیاری از تریدرهای تازهکار انجام میدهند، این است که فکر میکنند که دائما باید در حال ترید باشند. ترید نیاز به تحلیل و صبر دارد و گاهی باید مدتها منتظر یک سیگنال باشیم.
بعضی از تریدرهای حرفهای، دو تا سه ترید در سال انجام میدهند و سود چشمگیری نیز از این تریدهای کم کسب میکنند. این نقل قول از جسی لیور مور (Jesse Livermore) که یک تریدر روزانه مشهور است را همواره به یاد داشته باشید؛ او میگوید:
پول با نشستن کسب میشود نه با ترید
هرگز به خاطر خودِ ترید وارد آن نشوید و اعتیادگونه به ترید نپردازید. در بعضی از شرایط بازار، بهتر است که کاری انجام ندهیم و تنها منتظر باشیم. این سیاست “کاری انجام ندادن” باعث میشود بتوانیم سرمایه خود را حفظ کنیم و زمانی که شرایط بازار بهتر شد، از این سرمایه به نحو احسن استفاده کنیم. به یاد داشته باشید که موقعیتها همیشه بر میگردند و برای برگشتن آنها تنها لازم است منتظر بمانیم.
یکی از اشتباهاتی که در تحلیل تکنیکال بسیار دیده میشود، این است که بسیاری از تریدرها بر تایم فریم کوتاه مدت تاکید میکنند؛ تکیه بر تایم فریم کوتاه مدت باعث ریسک زیادی میشود و نسبت ریسک به ریوارد آن بسیار بالا است. همواره تایم فریمهای طولانی مدت تصویر بهتری را نشان میدهند و معمولا بازده بهتری هم دارند.
البته ناگفته نماند که تعداد زیادی تریدر روزانه و کوتاه مدت هم وجود دارند که استراتژیهای خاص خود را دارند و معاملات سودآوری را انجام میدهند. ولی در کل، ترید روزانه برای مبتدیان توصیه نمیشود.
۳- ترید انتقامی
بسیار دیده شده که افرادی میخواهند فورا ضرر زیادی را جبران کنند و به همین خاطر است که این نوع ترید، ترید انتقامی نامیده میشود. مهم نیست که سابقه فرد در تحلیل تکنیکال چقدر باشد، این اشتباه معمولا برای تعداد زیادی از تریدرها رخ میدهد. هر اندازه که تریدر ماهری باشیم و هر نوع تریدی انجام دهیم، باز هم باید از تصمیمات مبتنی بر احساسات دوری کنیم.
آرام ماندن در زمانی که اوضاع خوب است، کار راحتی است و یا زمانی که اشتباهات شما کوچک است، ممکن است زود از کوره در نروید؛ اما زمانی که شرایط وخیم میشود و همه افراد بازار میترسند، آیا میتوانید آرام بمانید؟
وقتی ما صحبت از تحلیل تکنیکال میکنیم، یعنی ما در حال تحلیل هستیم و باید از تصمیمات عجولانه و احساساتی خوددداری کنیم. اگر میخواهید به جمع تریدرهای بزرگ بپیوندید، باید بتوانید حتی بعد از بزرگترین اشتباهات نیز آرام بمانید و آرامش خود را حفظ کنید. همواره از تصمیمات احساسی دوری کنید و بر یک نگرش منطقی تمرکز کنید.
انجام ترید بعد از یک ضرر بزرگ، اغلب منجر به ضررهای بزرگتر میشود. بسیاری از تریدرهای بزرگ بعد از این که ضرر میکنند، مدتی را استراحت میکنند و در این مدت تریدی انجام نمیدهند. این تریدرها بعد از استراحت کامل و آماده شدن، دوباره وارد فضای ترید میشوند.
۴- لجبازی و تغییر ندادن نگرش
اگر میخواهید یک تریدر موفق باشید، باید از تغییر نگرش خود نترسید. بازار دائما در حال تغییر است و شما باید قادر باشید که خود را با این تغییرات وفق دهید. این تغییرات باید خیلی سریع از جانب شما شناسایی شوند و به یاد داشته باشید که یک استراتژی که در یک بازار خاص کار میکند، ممکن است در بازارهای دیگر کارایی لازم را نداشته باشد. این یکی از درسهای مهم در زمینه تحلیل تکنیکال است و تحلیلهای شما باید همواره به روز و مطابق تغییرات باشد.
همواره باید به طرف مقابل فرضیههای خود هم دقت کنید و در این صورت است که میتوانید تصمیمات جامع و خوبی بگیرید.
تعصبات و تمایلات همواره تصمیمگیری شما را تحت تاثیر قرار میدهند و بر قضاوت شما تاثیر میگذارند. مطمئن شوید که حداقل این تعصبات و تمایلات را میشناسید؛ شناخت آنها کمک میکند که از تاثیر آنها بیشتر در امان باشید.
۵- نادیده گرفتن شرایط وخیم بازار
زمانهایی وجود دارد که تحلیل تکنیکال قابلیت پیشبینی خود را در بازار از دست میدهد. در این شرایط، احساسات و روانشناسی جمعی وارد کار میشود و عرضه و تقاضا را بسیار نامتناسب میکند. به عنوان مثال، شاخص RSI را در نظر بگیرید؛ اگر این شاخص زیر ۳۰ باشد، به معنی آن است که فروش بیش از حد صورت گرفته است. اما زمانی که این شاخص به زیر ۳۰ رفت، آیا میتوان آن را به عنوان سیگنالی برای خرید تعبیر کرد؟ قطعا این طور نیست و این تنها نشان میدهد که قدرت فروشندگان بیش از قدرت خریداران است.
RSI در شرایط وخیم بازار به سطوح آستانهای میرسد و حتی ممکن است تک رقمی شود؛ اما هیچ کدام از اینها به این معنی نیست که بازار در حال برگشت است. پس در نظر داشته باشید که در شرایط وخیم بازار، بسیاری از اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال درست کار نمیکنند.
تکیه کورکورانه بر این ابزارهای تکنیکال، ممکن است شما را با ضرر زیادی مواجه کند. در شرایط وخیم بازار، ممکن است بازار در جهتی خاص حرکت کند و هیچ ابزاری نتواند آن را متوقف کند. پس باید متوجه اوضاع و شرایط باشید و تنها بر یک ابزار تکیه نکنید. این درسی گرانبها در تحلیل تکنیکال است که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.
۶- فراموش نکنید که تحلیل تکنیکال بازی احتمالات است
تحلیل تکنیکال با چیزهای مطلق سر و کار ندارد، بلکه با احتمالات سر و کار دارد. پیشبینیهایی که با استفاده از تحلیل تکنیکال انجام میشوند، قطعی نیستند و هیچ ضمانتی برای وقوع آنها نیست. استراتژی شما هر چه که باشد، باز هم احتمالی است و گاهی نیز پیش میآید که احتمال وقوع چیزی بسیار بالاست؛ اما در نهایت اتفاق نمیافتد.
لازم است که همواره این مطلب را در تنظیم استراتژیهای خود در نظر بگیرید. هر چقدر هم که تجربه داشته باشید، نباید انتظار داشته باشید که بازار از تحلیل شما تبعیت کند. اگر چنین انتظاری داشته باشید، حجم زیادی از سرمایه را وارد بازار میکنید و متحمل ریسک بسیار زیادی خواهید شد.
۷- تبعیت کورکورانه از تریدرهای دیگر
برای مهارت یافتن در هر چیزی نیاز به گذر زمان دارید. ترید در بازارهای مالی نیز از این قاعده مستثنی نیست. شرایط این بازارها مرتب در حال تغییر است و به مرور زمان میتوان خود را با این تغییرات وفق داد. یکی از بهترین روشهای یادگیری، دنبال کردن تحلیلگرها و تریدرهای باتجربه است.
اگر میخواهید که دائما پیشرفت کنید، باید نقاط قوت خود را شناسایی کرده و در آنها سرمایهگذاری کنید. این نقاط قوت چیزهایی هستند که شما را از تریدرهای دیگر متمایز میکنند. اگر مصاحبههای تریدرهای مختلف را بخوانید، متوجه میشوید که این تریدرها از استراتژیهای مختلفی استفاده میکنند و ممکن است یک استراتژی برای یک تریدر جواب دهد و برای تریدر دیگر چنین نباشد.
روشهای زیادی برای کسب سود از بازار وجود دارد و شما باید روشی را پیدا کنید که با شخصیت و سبک ترید شما تناسب داشته باشد.
دنبال کردن کورکورانه ترید دیگران ممکن است برای مدتی کار کند، اما در نهایت شما را با ضرر مواجه خواهد کرد. البته این بدین معنی نیست که نباید دیگران را دنبال کرد و از آنها چیز آموخت، بلکه این یعنی استراتژیهای ترید مختلف است و ممکن است استراتژی یک تریدر بزرگ و حرفهای در سیستم شما جایی نداشته باشد.
کلام آخر
در این مقاله به بررسی تعدادی از اشتباهات در تحلیل تکنیکال پرداختیم. به یاد داشته باشید که ترید کار آسانی نیست و بهتر است همواره نگرشی بلند مدت به نسبت آن داشته باشیم.
بهبود تدریجی در ترید، فرآیندی است که زمان میبرد و باید تمرین زیادی در این راستا برای پالایش استراتژیها و فرمولبندی ایدههای خود انجام داد؛ از این طریق است که میتوان نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرد و تصمیمات خود در زمینه ترید و سرمایهگذاری را کنترل کرد.
مقایسه ارز دیجیتال با پول فیات
-
ارسال شده توسط
ramznega_adminn
- 0 دیدگاهها
چطور قیمت ارز دیجیتال با ارز فیات مقایسه میشود؟
مقایسه ارز دیجیتال با پول فیات :بزرگترین تفاوت بین ارزش رمزارز و پول فیات این است که ارزهای فیات از سوی دولت مرکزی پشتیبانی میشود و به عنوان پول قانونی اعلام میشود. اساسا ارزش آن از به رسمیت شناختن دولت مرکزی میآید و به همین خاطر طرفین معامله، به ارزش آن اعتماد میکنند.
امروزه بیشتر کشورها با سیستم ارز فیات عمل میکنند و بانکهای مرکزی و ذخائر پولی، عرضه پول را کنترل میکنند و از این طریق به صورت غیرمستقیم تورم را کنترل میکنند.
اما از طرف دیگر، رمزارزها از سوی دولت مرکزی یا هیچ مقام مسئولی پشتیبانی نمیشود و بیشتر مناطق دنیا به عنوان پول قانونی آن را قبول ندارند. رمزارزها هم به طور کلی منابع ثابتی دارند و بنابرین غالبا کاهش ارزش رمزارزها با تورم اتفاق نمیافتد.علاوه بر آن، ارزش رمزارز و رمز فیات با ویژگیهای مشابهی حمایت میشوند. از هر دو سیستم میتوان به عنوان واسطه معامله محصولات و خدمات استفاده کرد و هر دو واجد منبع ارزش نسبی هستند.

چرا قیمت ارز دیجیتال، نواسانات زیادی دارد؟
بازار رمزارزها در حال شکلگیری است و هنوز خیلی جدید است و جدای از واژه رمزارز، بیشتر مردم همچنان با این صنعت غریبه هستند.
بازارهای در حال تکوین، ویژگیهایی دارند که آنها را ذاتا بیثبات میکند.
در مقایسه با بازارهای باثباتتر مثل اقتصادهای سنتی از جمله بازار صرافی کشورهای خارجی، نقدینگی محدود درون بازار وجود دارد.در واقع، ارزش کل پول دنیا بیش از 90 تریلیون دلار است در حالی که مجموع مارکت کپ رمزارز چیزی در حدود 250 میلیارد دلار است. تفاوتی به میزان 36 هزار درصد.

حجم روزانه معامله رمزارز تقریبا 14 میلیارد دلار است در حالی که مبادلات روزانه فارکس حدودا 5 تریلیون دلار است. تفاوت بین قیمت خرید و فروش در معاملات رمز خارجی حداکثر چند پنی است در حالی که این مقدار تفاوت در معاملات رمزارز، میتواند تا چند دلار باشد.
همه این موارد، به یک بازار خیلی نوپایی اشاره میکند که به طور طبیعی با سرعت بالا در حرکت است و به همین خاطر قیمت ارز دیجیتال با عدم ثبات روبرو است.
روزانه تعداد زیادی از افراد به این بازار ورود میکنند. در ابتدای سال 2018، صرافیهای رمزارز گزارش دادند که روزانه صدهزار کاربر جدید به این حیطه ورود میکنند. بسیاری از این افراد علاقه شدیدی به بالا و پایین شدن قیمت ارز دیجیتال دارند که همین موضوع به طبیعت مختل کننده بازار میافزاید و عدم ثبات بیشتری را به همراه دارد.
در نهایت دستکاری در قیمت، در بازار در حال رشد، خیلی شایع است. صرافیهای مرکزی بیشتر جریانات رمزارزها را تحت کنترل دارند و در این بازار انگیزه کافی تزریق میکنند تا سود خود را با دستکاری کاذب قیمت رمزارز افزایش دهند. فیدهایی که در این صرافیها نمایش داده میشود، شیوهای است تا قیمت را دستکاری کنند و بازار بیثبات را مدیریت کنند.
همچنین، صرافیهای مرکزی یک نقطه ضعف دارند. آنها مقدار زیادی رمزارز ذخیره میکنند و در صورت هک شدن، تاثیر بزرگی بر قیمت ارز دیجیتال دارد.
چه عواملی تعیین کننده اصلی قیمت ارز دیجیتال است؟
عرضه و تقاضا، مهمترین عامل تعیین کننده قیمت ارز دیجیتال است.
یک اصل بنیادین در علم اقتصاد بیان میکند اگر یک رمزارز، توکن های زیادی عرضه کند اما در مقابل با تقاضای پایین از سوی معاملهگران و کاربران مواجه شود، ارزشش تنزل مییابد برعکس، اگر عرضه رمزارز خاصی محدود و تقاضا بالا باشد، آنگاه ارزش کوین افزایش مییابد.

این مسئله به عنصر کمیابی مربوط میشود که قیمت را بالا میکشد و یکی از عواملی است که سبب شده تا قیمت بیت کوین به بالاترین سطح خود برسد. عرضه بیت کوین تا مقدار 21 میلیون متوقف میشود که در مقایسه با توکنهای دیگر نسبتا کم است، در حالی که در سالهای اخیر تقاضا اوج گرفته است.
رسانه و جو عمومی هم تاثیر زیادی بر قیمت رمزارزها میگذارد. اگر یک توکن یا یک بستر، بدنام شود، به طور کلی قیمت آن کوین سقوط میکند. در حالی که اگر همان کوین از اقبال عمومی و پوشش رسانهای خوب برخوردار شود، قیمت آن تقریبا به طور قطع افزایش مییابد. این یعنی قیمتها تا حد زیادی تحت تاثیر عواطف انسانی و تبلیغات است.
عوامل دیگری که تاثیر بزرگی بر قیمت رمزارزها دارد، سطح کارایی توکن است؛ یعنی یک بستر بلاک-چین تا چه مقدار در حل کردن مشکلات دنیای واقعی مفید است در حالی که سختیهای ماینینگ اثبات کار توکن (PoW) هم میتواند تعیین کننده ارزش باشد یعنی ماینینگ دشوارتر به منزله دشواری عرضه کوین است و زمانی که تقاضا بالا رود، سبب صعودی شدن قیمتها میشود.
قیمت ارز دیجیتال در طول مدت 18 ماه اخیر چه تغییراتی داشتهاند؟
بیت کوین در سال 2017 از زیر 1000 دلار کار خود را شروع کرد و زمانی که چین پیگرد قانونی صرافیهای رمزارز را اعلام کرد، این مقدار ارزش سقوط کرد. در آن زمان، بیشتر معاملات بیت کوین در چین صورت میگرفت و قیمت بیت کوین حدودا تا 775 دلار هم پایین آمد در حالی که مارکت کپ مجموع رمزارز، تا نزدیک 15 میلیارد دلار قرار داشت.
بیت کوین ارزش خودش را تا کمی بالای 1000 دلار بازیافت ولی تا مارس 2017، زمانی که اداره کل اوراق بهادار و داد و ستد آمریکا (SEC)، بیت کوین ETF را قبول نکرد، دوباره به زیر 1000 دلار رسید. مارکت کپ مجموع در طی دو روز به میزان 5 میلیارد دلار سقوط کرد.
در آوریل 2017، ژاپن بیت کوین را ارز قانونی اعلام کرد و این سبب اوجگیری قیمت به بالای 1000 دلار شد. در آن مقطع زمانی، مارکت کپ مجموع رمزارز حدودا در 26 میلیارد دلار ایستاد.
از آوریل 2017 تا جولای همان سال، بیت کوین به طور یکنواخت به 3000 دلار نزدیک شد در حالی که مارکت کپ مجموع از مرز 100 میلیارد دلار عبور کرد. اما تا اواسط جولای 2017، زمانی که بین بیت کوین و بیت کوین کش شکاف افتاد، قیمتها در ظرف چند روز تا 2000 دلار پایین آمد.
این تاثیرات گذرا بودند و تا اواخر آگوست 2017 بیت کوین به ارزش تقریبی 5000 دلار رسید و مارکت کپ مجموع رمزارز به 170 میلیارد دلار نزدیک شد.
اما در آن سال، در چهارم سپتامبر، چین ICO را ممنوع اعلام کرد. این حرکت، اصلاح کمتر از حد انتظار را به دنبال داشت. بیت کوین تا اواسط سپتامبر 2017 حدودا 3300 دلار شد ولی خیلی زود تا اواخر سپتامبر همان سال بازگشت و به بالای 4000 دلار رسید. در آن هنگام، مارکت کپ رمزارز کمی کمتر از 150 میلیارد دلار بود.
از این لحظه، قیمت بیت کوین واقعا به صورت لحظهای افزایش یافت. تا اواخر اکتبر 2017، از مرز 6000 دلار عبور کرد و نوامبر همان سال را کمی پایینتر از 10000 دلار به پایان رساند.
اواسط دسامبر 2017، بیت کوین به 20000 دلار رسید ولی سال را تقریبا با 15000 دلار به پایان رساند در حالی که مارکت کپ، سال را تقریبا با 235 میلیارد دلار بست.

تا اواخر ژانویه 2018، قیمت بیت کوین دوباره به 10000 دلار رسید و در فوریه همان سال به 6000 دلار تنزل یافت.
در فوریه 2018، شاهد عبور بیت کوین از 11000 دلار بودیم و مارکت کپ مجموع تقریبا 500 میلیارد دلار شد، در حالیکه مارکت کپ در اوایل ماه، حدودا به 300 میلیارد دلار رسیده بود.
از آن موقع، در بحبوحه صحبت از مقررات بیشتر در مورد مارکتهای مختلف و تکانههای دیگر مثل ممنوعیت تبلیغات رمزارز از سوی گوگل، قیمت بیت کوین با وجود بهبودیهای مقطعی و گذرا، روند نزولی یکنواختی به خود گرفت. از آغاز جولای 2018، بیت کوین مقدار 6000 دلار را نشان میدهد و مارکت کپ مجموع رمزارز به طور ثابت حدودا در 250 میلیارد دلار قرار داشت.
چقدر پیشبینیهای مربوط به رمزارز دقیق هستند؟
همچون مارکتهای سنتی، هیچ تضمینی برای پیش بینی قیمتهای آینده بازار رمزارز وجود ندارد.
افرادی که در جهت پیش بینی قیمتها در سال 2018 و بعد از آن تلاش کردند، یک طیف با دامنه حداقلی و حداکثری مشخص میکردند.
برخی از جمله جان مکافی (شریک مکافی)، جیم کرامر از CNBC و بابی لی مدیر عامل صرافی BTCC، پیش بینی کردهاند که بیت کوین، رکورد یک میلیون دلار را میزند.
سایرین از جمله رئیس سابق جی پی مورگان (JP Morgan)، استراتژیست دارائی خالص آمریکا و یکی از مدیران فعلی Fundrast و تام لی، که قیمت بیت کوین را تا اواخر سال 2018، 25000 دلار و تا اواخر سال 2022، 125000 دلار پیش بینی کرده است، موضع میانهرویی اتخاذ کردند اما همچنان تمایل به پیش بینی قیمتهای بالایی دارند.
رابرت اسلایمر (Robert Sluymer)، مجددا از Fundrast، بیت کوین را بالاتر از 7000 دلار پیش بینی نکرده است. لیو کلاسن (Llew Claasen)، رئیس هیئت مدیره Bitcoin Foundation، عنوان کرد که در طول مدت سال 2018، قیمت بیت کوین به 40000 دلار میرسد.
در آن سوی این طیف، افرادی سقوط کامل بازار بیت کوین را پیش بینی میکنند. آژانس بانکداری سرمایهگذاری، GP Bullhound، در ظرف یک سال، سقوط 90 درصدی ارزش بیت کوین را پیش بینی میکند در حالی که کنت راگاف (Kenneth Rogoff)، استاد دانشگاه هاروارد و رئیس سابق صندوق بین المللی پول، انتظار دارد که بیت کوین به 100 دلار کاهش یابد. روی سبگ (Roy Sebag)، مدیر عامل شرکت GoldMoney گفته است که بیت کوین در آینده به طور کامل ارزش خود را از دست میدهد.
کاملا واضح است که باید نسبت به پیشبینیهای قیمت بیت کوین با شک و تردید برخورد کرد ولی عواملی وجود دارد که تقریبا به طور قطعی بر قیمت آتی بیت کوین و به طور کلی بازار رمزارز اثرگذار خواهد بود. این عوامل عبارتند از:
⦁ سطح و طبیعت مقررات تحمیل شده بر مارکتهای رمزارز پیشرو
⦁ سطح اقبال به رمزارز در سالهای بعد
⦁ سطح رشد در بازار آتی رمزارز
⦁ کارایی توکنها و توانایی تکنولوژی موجود برای حل مشکلات دنیای واقعی